Nijntje beweeglessen en diploma


nijntje_gymnastiek_gym_peutergym_bewegen_sporten_haarlem_beweegdiploma

Bewegen maakt gelukkig! Gevarieerd en met plezier bewegen op jonge leeftijd levert een essentiële en positieve bijdrage aan de motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen.

 

Het nijntje beweegdiploma is het verantwoordelijke en wetenschappelijk onderbouwde beweegprogramma voor jonge kinderen waarbij plezier voorop staat.

 

De volgende basisvormen van bewegen komen aan bod bij de lessen van Story GYM: balanceren, rollen, huppelen, klauteren, vangen, gooien, schoppen, springen en dansen.

 

Kinderen ontvangen na 20 lessen (2 blokken) een Nijntje beweegdiploma nadat zij alle beweegvormen hebben geoefend.

Kinderen die starten met 1 jaar ontvangen na 3 blokken een nijntje beweegdiploma omdat zij op sommige vlakken nog aan het ontdekken zijn en nog niet alle vormen van bewegen in het eerste blok uit zullen voeren.

 

gym_dreumesgym_nijntje_haarlem_sporten_gymnastiek_peutergym_dreues_ouder_en_kind_velserbroek_heemstede_bloemendaal_overveen_vijfhuizen kopiëren

Themalessen


themalessen gymlessen peuters kleuters dreumes baby Story GYM Haarlem

Samen gaan wij op avontuur in de gymles. Via een kort verhaaltje word jij meegenomen in ons thema. Op verschillende toestellen gaan we daarna veel bewegen en oefenen we de grondvormen van bewegen.

 

Nieuwsgierig naar het komende thema? Schrijf je dan nu in!

 

Afwisselend met nijntje beweeglessen werken wij met het thema sprookjes en het thema dieren. Waarbij iedere week een ander sprookje of dierenthema wordt beleefd.

Ouder- en kindgym


ouderkindgym ouder en kindgymnastiek peutergym Haarlem

Tijdens deze lessen gaan de kinderen veel bewegen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

De ouder/verzorger hoeft nooit aan te geven wat het kind moet doen. Het kind bepaalt zelf het avontuur tijdens de les naar aanleiding van de aangeboden les door de leiding. Door de extra begeleiding van de ouder/verzorger kunnen kinderen meer uitdagingen aan op het gebied van nieuwe bewegingen en toestellen.

gymnastiek voor dreumes en peuters met ouders ouderkind gym Haarlem

Heeft u meerdere kinderen en wilt u toch graag meedoen met deze les? Een baby aan de zijkant in een kinderwagen of een ouder kind die zelf rustig op een stoeltje meekijkt behoort tot de mogelijkheden indien de les daarbij normaal kan verlopen.

Kleutergymnastiek Haarlem Peutergymnastiek Story GYM peutergym

Tijden lessen


Maandag Haarlem Oost

09:15 - 10:00

Ouder- en kindgym 1 t/m 3 jaar

10:00 - 10:45

Ouder- en kindgym 1 t/m 3 jaar

10:45 - 11:30 

Ouder- en kindgym 2 t/m 3 jaar

Woensdag Haarlem Noord

09:15 - 10:00

Ouder- en kindgym 1 t/m 3 jaar

10:00 - 10:45

Ouder- en kindgym 1 t/m 3 jaar

10:45 - 11:30 

Ouder- en kindgym 2,5 t/m 3 jaar